Valutaer:

Shipping & Returns

Vilkår og betingelser
Parfume Care sælger kun 100% ægte produkter. Vi sælger ikke kopier eller fakes.
Alle billeder er kun til illustration og kan ikke være den nøjagtige flaske modtaget. Se venligst hele produktoplysninger for emballage og beskrivelse.
Alle aktier og priser er afhængige af tilgængelighed.
Priserne i euro og amerikanske dollars er baseret på en gennemsnitlig daglig valutakurs. Når din ordre er behandlet, kan det samlede beløb, der faktisk er opkrævet, variere afhængigt af valutakursen på det tidspunkt.
Tjek venligst dine bestillingsoplysninger omhyggeligt, inden du sender din ordre, da der ikke kan foretages ændringer i din ordre, når den er blevet placeret, og Parfume Care vil ikke yde kompensation i nogen form for ulejligheden som følge heraf.
Lager, der er annonceret som beskadiget, ubokset eller uden låg er 100% ægte, de er aldrig blevet brugt eller på display. Læs venligst omhyggeligt de nøjagtige emballagebeskrivelser, før du bestiller.
Kun én kampagnekode eller gavekuponkode, uanset dens oprindelse, kan indløses mod en enkelt ordre.
Kampagner gælder ikke for salg på et websted.
Bemærk venligst tilbudspriser er kun gyldige, hvis varen er købt til købsprisen. Parfume Care vil ikke tilbyde refusion af varer købt til en højere pris, når det ikke er på specialtilbud på købstidspunktet.
Alle klager vil blive anerkendt inden for 7 arbejdsdage, selv om vi forsøger at anerkende alle klager straks, hvor det er muligt. Kunden vil blive informeret om alle fremskridt.
Tilbage