Valutaer:

Privacy Notice

Beskyttelse af personlige oplysninger
Vi er dedikeret til at forsvare dit privatliv. Vi sælger aldrig dine private oplysninger (herunder e-mail, navn eller demografi) til nogen tredjeparts organisation. Hvis du vælger ikke at modtage vores publikation, sender vi aldrig uønskede e-mails. Hvis du foretager din betaling med et bankkort, kan du være 100% sikker på at dine individuelle oplysninger er sikre. Vi bruger en SSL-forbindelse (256 bit) til sikker sikkerhedskontrol (SSL) under afkrydsningsfasen, undtagen for den distributionsorganisation, der leverer transaktionen.
Vi deler kun din fragtadresse og telefonnummer med rederiet. Vi opbevarer dine oplysninger i vores datakilde for at kunne foretage revisioner, kundespor og bankregler.
De detaljer, vi indsamler fra dig, bruges kun til proceduren og afsender transaktionen. Din nuværende e-mail-aftale er kun brugt til at give dig transaktionsbekræftelsen og overvågningssortimentet. Din sort er vant til at kontakte dig i tilfælde af et problem med tilfredsheden eller fordelingen af ​​transaktionen.
Tilbage